Hajvizsgálat

Az érzékeny fejbőr, a korpásodás, a zsírosodás, a kopaszodás egyre gyakoribb problémák.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden 3. egyénnél valamilyen probléma észlelhető, sőt nagyon sok fiatal is érintett.

A kiváltó okai, a hormonális zavar, a pajzsmirigyproblémák, az örökletes tényezők, a gyógyszeres kezelések mellett a civilizációs ártalmak, a stressz, a rendszertelen vagy hiányos táplálkozás egyre több gondot okoznak a hajunknak is.

video-mikroszkóp A betegségek kezelésével sokszor a hajas fejbőr elváltozásai nem oldódnak meg, ezért kifejezetten a fejbőr elváltozásainak kezelésére és állapotának felmérésére kifejlesztett műszeres vizsgálat és speciális kezelési programok kínálnak megoldást.

A vizsgálat pár percet vesz igénybe, mely alatt a fejbőr és a hajszálak video-mikroszkóp alatt, 200X nagyítással megvizsgálják, majd bizonyos területekről eltávolított hajhagyma információt ad a tápanyag és oxigén hiányról, a faggyúmirigyek működéséről, mennyire koros a hajhullás, kopaszodás.

A módszer olyan elváltozásokat tesz láthatóvá, ami szabad szemmel nem érzékelhető. A vizsgálat eredményének megfelelően a szakemberek egy kezelési programot ajánlanak, melynek hatása 4-6 héten belül érzékelhető, mely újbóli vizsgálattal ellenőrizhető.

Hajhullás
Hajhullás
Korpásodás
Korpásodás
Zsírosodás
Zsírosodás

Olyan esetben is ajánlott a vizsgálat, amikor még nem jelentkezett komolyabb elváltozás a hajunkon, fejbőrünkön, mivel sok esetben csak akkor fordulunk szakemberhez, amikor már gondunk van, addig, pedig kísérletezünk különböző hajápoló szerekkel sikeresen vagy kevésbé sikeresen.

A hajvizsgálatra való bejelentkezéshez az Önhöz legközelebb levő patikát kell hívni. TÉRKÉP>>
hajhullás elleni szerek
Zene lejátszása

Állás lehetőségek

Kiemelt Partnereink

Oltre  sampon balzsam lotion

Partnereink