Miért kellemetlen a száraz haj

A hajviselet leginkább a divattól függ. Egyéni ízlés dolga, hogy ki, milyen frizurát visel. A haj nem megfelelő minősége azonban tartósan megkeserítheti mindennapjainkat is.

Ha kimerültek, fáradtak vagyunk, még a hajunk is másképp csillog, veszít rugalmasságából, sőt a testi-lelki betegségek gyakran járnak hajhullással. Ezek ellen nehéz védekeznünk, de a helyes hajápolás technikáját egy kis odafigyeléssel könnyen elsajátíthatjuk.

A száraz haj fakó, érdes tapintású, a hajvégek gyakran töredezettek. Könnyen összekócolódik, és nehéz kifésülni. Mindez lehet természetes adottság, de a sok dauer vagy napozás következménye is. A száraz haj olyan haj, melynek pikkelyei kinyíltak, ezáltal porózussá vált, ennek következtében pedig elveszíti nedvességtartalmát, fakóvá, érdessé, töredezetté és nehezen kifésülhetővé válik. Pedig mindezek a "tünetek" elkerülhetők! Nemcsak arról van szó, hogy ne használjunk hajszárítót; hogy minden hajmosáskor masszírozzuk 1-2 percig ujjbeggyel körkörösen a fejbőrt; hogy kerüljük a dauerolást, a hajsütővasat vagy a gyakori hajfestést, stb. Hanem elsősorban arról, hogy válasszunk a száraz hajnak megfelelő sampont és hajkondícionálót!

A száraz hajra kifejlesztett samponok és hajkondícionálók hosszú kutatások eredményei. Egy minőségi sampon - a megfelelő kondicionálóval kombinálva - javíthatja a száraz hajat: körbeveszi a hajszálakat, óvja a káros környezeti hatásoktól, hidratálja, csillogóvá és dússá teszi.

hajhullás elleni szerek
Zene lejátszása

Állás lehetőségek

Kiemelt Partnereink

Oltre  sampon balzsam lotion

Partnereink